Zaterdag 16 september begint de feestelijke week.
Zaterdag 16 september begint de feestelijke week. Erika Adriaanse

Keukenhof daagt Sliedrecht uit; een wandeling door de tijd

14 september 2023 om 14:32 Zakelijk

SLIEDRECHT Het is zaterdag 16 september precies dertig jaar geleden dat de deuren werden geopend van Keukenhof Sliedrecht aan de Kerkbuurt in Sliedrecht. De inventieve keukenspecialist viert dit jubileum op zaterdag 16 september met een daaraan gekoppelde feestelijke week.

Een kleine terugblik. Keukenhof Sliedrecht is op 16 september 1993 gestart in de Kerkbuurt in Sliedrecht. Huis aan huis uitgave De Vonk heeft daar toentertijd aandacht aan besteed. In 1995 vond de eerste uitbreiding plaats. In 1996 en 1997 stond Keukenhof Sliedrecht met veel plezier op de beurs in De Lockhorst. In 2008, vijftien jaar na de oprichting, verhuisde Keukenhof Sliedrecht naar het huidige pand vooraan de woonboulevard van Sliedrecht.

(Tekst gaat verder onder de foto)


Keukenhof Sliedrecht Kerkbuurt 104. - Erika Adriaanse

In 2013 werd een winterfair georganiseerd en daar lanceerde Keukenhof Sliedrecht de eigen lijn Pure Dutch® Keukens. Maatwerkkeukens in het hogere segment naar eigen ontwerp. Degelijk en inspirerend. Massief naturel, doorgeschuurd, vergrijsd of verouderd en doorleefd. Elke sfeer en stijl is te realiseren en dat alles volledig op maat gemaakt. Een maatwerkkeuken is persoonlijk, doordacht en inventief.

30 JAAR VERDER 

,,Nu 30 jaar verder. Op 16 september begint de feestelijke week bij Keukenhof Sliedrecht. De rode loper ligt uit en ook dit keer lijkt het een beetje op de opening in 2008’’, vertelt Erika Adriaanse van Keukenhof Sliedrecht. Tijdens een feestelijke en gezellige dag worden bezoekers zaterdag 16 september 2023 meegenomen in een historische wandeling door de showroom.

FOTO’S 

Aan de hand van een vragenlijst wandelt iedere bezoeker langs een aantal foto’s. Met de antwoorden kan de deelnemer de eigen kennis van Keukenhof en van Sliedrecht aantonen. ,,Voor de èchte Sliedrechter kunnen de punten aardig oplopen, maar soms is het een beetje cryptisch’’, laat Erika weten. ,,Degene die zich voor de wandeling uit wil verdiepen, kan het best online kijken. De te winnen prijzen liegen er niet om. De hoofdprijs is een Kamado Grill, een diner voor twee personen bij de Heeren van Slydregt (tweede prijs) en een prachtige accessoire van Quooker (derde prijs).’’ Iedereen is van harte welkom voor een bezoekje in de showroom. De koffie staat klaar, de wandeling door de tijd heen kan men volgen. Bijna vanzelfsprekend volgt dan een gezellig praatje, op z’n Sliedrechts ’n baksie doen.

JUBILEUMACTIE 

,,Natuurlijk is er ook een prachtig jubileumcadeau’’, vertelt Erika. ,,Bij aankoop van een nieuwe keuken ontvangt men een prachtige Outdoor Cooking. Maar in de feestelijke week van 16 t/m 23 september komt daar ook nog eens een gratis accessoire set bij.’’

Keukenhof Sliedrecht, Leeghwaterstraat 25, Sliedrecht, 0184-422297, www.keukenhof-sliedrecht.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Keukenhof Sliedrecht Kerkbuurt 104.

Neeltje van Triest

advertentie
advertentie