Bart Riske grossiert in mooie merken
Bart Riske grossiert in mooie merken Green Menswear

Green Menswear, ook met ‘n maatje meer

29 september 2023 om 16:40 Zakelijk

PAPENDRECHT Bart Riske (47), eigenaar van Green Menswear, heeft zijn prachtige mannenmodewinkel in 27 jaar tijd uit laten groeien tot een regionaal bekende naam. De mooie merken en de mogelijkheid voor mannen met een maatje meer om hier eigentijds te shoppen, vormen bij elkaar een aantrekkelijke mix voor de man van nu.

Bij binnenkomst van Green Menswear vallen de namen Armani en Gant als eerste op. Niet alleen de formele kleding voor allerlei gelegenheden, maar ook de casual look. Vrolijk, toegankelijk en bovenal zeer comfortabel.

Paul & Shark

Een treetje hoger, bijna letterlijk op een voetstuk, wordt een deel uit de collectie van Paul&Shark gepresenteerd. Een prachtige lijn Italiaanse mannenmode in het hogere segment. De jacks, truien, vesten en jassen gaan in maat tot 5XL. Green Menswear is de grootste dealer van Paul&Shark in de Drechtsteden.

Armani Corner

Bart: ,,Paul&Shark is een zeer gewaardeerd, wat klassieker merk, dat iedere keer weer weet te verrassen met hedendaagse mode. De casual lijn is vooral bedoeld voor jonge mannen vanaf 20. De collectie sluit prachtig aan bij de Armani corner. Ook weer een shop-in-shop met mooie jeans, t-shirts, ietwat getailleerde jasjes en andere mannenmode. 

Het is bedoeld voor jonge mannen tot de generatie van een gedistingeerde leeftijd. Ik vind het na al die jaren nog heel bijzonder dat drie generaties soms tegelijkertijd hier komen shoppen. 

Grootvader, vader en (klein)zoon die onze kleding zeer waarderen en ons advies zeker ter harte nemen. Vaak op afspraak, dan organiseren wij ruimte in onze agenda.’’ 

Naast Paul&Shark en Armani is bijvoorbeeld een merk als Gant ook prominent in de winkel aanwezig.

Aparte Dress-afdeling

Green Menswear bevindt zich aan de Oude Veer 17-21 in een pand uit 1912. Zeven jaar terug heeft de Papendrechtse mannenmodezaak zich hier gevestigd. Het eigen parkeerterrein aan de achterzijde maakt dat de klant optimaal ontzorgt wordt en de privacy gewaarborgd blijft. Het interieur is rustgevend licht, wit en strak, waardoor de mooie kleding nog meer tot zijn recht komt. De aparte dress-afdeling is geheel gespecialiseerd in gelegenheids- en zakelijke kleding. Hier is vanaf 299 euro een compleet pak verkrijgbaar. Volgens Bart is het juist het brede aanbod, wat varieert van klassieke confectie tot het hogere segment, wat winkelen hier zo spannend maakt.

Green Menswear, Oude Veer 17-21, Papendrecht of www.greenmenswear.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie