Eigenaresse Ingeborg de Rover van Fashioning.
Eigenaresse Ingeborg de Rover van Fashioning. Fashioning

Fashioning opent pop-up store

29 november 2023 om 18:15 Zakelijk

SLIEDRECHT Eigenaresse Ingeborg de Rover van Fashioning ziet nog steeds een gestage groei van haar site fashioning.nu. Daarnaast verzorgt ze regelmatig kledingparty’s, verkoopt ze haar mode in zorginstellingen en aan huis op De Hoepel 44. En nu opent ze ook nog op 1 december een pop-up store aan het Burgemeester Winklerplein tussen Noorland en Domino’s in. Het is de bedoeling dat deze winkel in ieder geval de hele maand december open is. Een eventuele verlenging van de huur in het nieuwe jaar is niet uitgesloten.

Fashioning is een hippe, trendy modezaak vol draagbare mode voor iedere vrouw. Ingeborg is het gezicht van de onderneming, maar ook haar echtgenoot en twee dochters dragen zo nu en dan hun steentje bij.

Ze is druk met inrichten en benadrukt dat in december glamour en glitter niet mag ontbreken. Zeker nu de trend heel veel feestelijke, flonkerende kleding toont, maakt ze er iedere dag een feestje van in haar winkel en op de site.

Iedere week koopt ze in Amsterdam de nieuwste mode in en plaatst ze direct daarna minimaal 40 nieuwe items op de site en social media. Tot op heden showt ze alle kleding zelf, terwijl haar man of haar dochter de foto’s maakt. Ingeborg: ,,In Amsterdam komt minimaal tweemaal per week de nieuwste mode binnen en ik vul mijn collectie er direct mee aan.’’

De drukbezette eigenaresse benadrukt dat ze met de pop-up store nieuwe klanten wil aantrekken en haar naamsbekendheid wil vergroten. ,,Ik heb het pand tijdelijk gehuurd en ben er erg gecharmeerd van. Het Burgemeester Winklerplein is een drukbezochte locatie en voor mij erg geschikt om in december mijn aanbod te tonen. Ik krijg alle vrijheid van de verhuurder om er eventueel nog een tijdje aan te plakken. Maar eerst maar eens kijken of het me bevalt. Ik heb ook de site en andere werkzaamheden nog. Maar het is en blijft wel een leuke uitdaging, zo’n pop-up store in hartje Sliedrecht.’’

Fashioning.nu, Hoepel 44, Sliedrecht

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie