Logo Erbij in Sliedrecht
Logo Erbij in Sliedrecht C. Brouwer

Kom Erbij Week

Zorg Deel je nieuws

De ‘Kom Erbij Week 2019’ komt er weer aan, ook in Sliedrecht! Er zijn leuke, verrassende en betekenisvolle ontmoetingsmomenten, maar tegelijk zetten we ons in om niet één week, maar het hele jaar bezig te zijn met ontmoetingen en een Sliedrecht waarin mensen erbij kunnen en mogen zijn.

 

Verschillende organisaties zetten zich met activiteiten in om deze week tot een feest te maken. Zo organiseert inloop Sliedrecht samen met Philafeest een grote wandeling. Stichting Welzijnswerk Sliedrecht deelt presentjes uit om ontmoetingen te stimuleren, bijvoorbeeld in het Bonkelaarhuis, de bibliotheek en op straat. De sociale moestuin organiseert twee momenten waarop gezamenlijk gegeten kan worden en Rivas pakt uit met een high tea.

 

De organisatie van deze week gaat uit van de lokale coalitie ‘Erbij in Sliedrecht’. Deze zet zich al jaren in voor het thema eenzaamheid. Graag willen zij de coalitie nog verder versterken. Met elkaar kun je immers meer bereiken! Daarom nodigen zij alle geïnteresseerden uit voor de startbijeenkomst op donderdag 3 oktober van 15:00 – 16:30 uur in de Raadszaal. In aanwezigheid van de wethouder ondertekenen al aangesloten en nieuwe organisaties een visiedocument.

 

Wilt u ook aanhaken bij de bijeenkomst of wilt u in de zogenoemde buitencirkel betrokken zijn en op de hoogte blijven van activiteiten en informatie? Dat kan! Misschien wilt u een activiteit aanmelden voor de Kom Erbij Week. Stuur een mail aan info@welzijnswerksliedrecht.nl of bel 0184 – 420539.

 

Voor meer informatie over de activiteiten of de startbijeenkomst kunt u terecht op de website https://www.welzijnswerksliedrecht.nl/watdoenwe/erbij of op de facebookpagina van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht.

advertentie