Kerstdiners bij Waardeburgh
Kerstdiners bij Waardeburgh Shutterstock

Kerstdiners bij Waardeburgh

Zorg Deel je nieuws

Jaarlijks organiseert Waardeburgh in al haar zorgcentra met zeer veel genoegen de traditionele kerstdiners. Al jaren zijn deze diners een groot succes. Ook in 2019 zetten zij deze traditie voort.

 

Manager restauratieve dienst Hans van Mourik vertelt: “De koks hebben wederom een overheerlijk menu voor onze gasten samengesteld. We willen natuurlijk niet te veel vertellen, maar denk bijvoorbeeld aan onder andere een wildpaté met suikerbrood als voorgerecht en een sukadesteak met een overheerlijke jus als hoofdgerecht. Deze en de andere gerechten worden aan tafel geserveerd. Uiteraard sluiten we de maaltijd af met een kerstdessert. Wat dat is, blijft nog een verrassing!”

 

Kerstdiners

De kerstdiners vinden plaats op:

Donderdag 19 december 2019 in Parkzicht (Lijsterweg 27, Sliedrecht)

Vrijdag 20 december 2019 in Pedaja (Claversweer 1, Hardinxveld-Giessendam)

Zaterdag 21 december 2019 in De Waard (de Alblashof 1B, Alblasserdam) en Overslydrecht (Scheldelaan 3, Sliedrecht)

De zaal gaat voor alle diners om 17.00 uur open en het diner start om 17.30 uur.

 

Aanmelden en kosten

U kunt zich via de website www.waardeburgh.nl/kerstdiners aanmelden voor één van de kerstdiners bij het zorgcentrum van uw keuze. Tevens kunt u zich van maandag tot en met vrijdag bij de receptie van het zorgcentrum van uw keuze aanmelden. In zorgcentrum Overslydrecht kunt u zich aanmelden bij de medewerkers van de keuken op werkdagen van 14.30 uur tot 15.30 uur. Aanmelden kan tot maandag 2 december 2019.

De kosten bedragen slechts € 25,- per persoon. U kunt het gepaste geldbedrag bij aanmelding betalen. In Overslydrecht kunt u alleen pinnen.

 

Vervoer

Heeft u vervoer nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden voor gratis Sjuttul vervoer naar het kerstdiner en weer terug naar huis. Neem hierover uiterlijk maandag 2 december 2019 contact op met het bedrijfsbureau via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456, keuze 3.

advertentie
advertentie