Afbeelding
Alzheimer Nederland

Annulering Alzheimer Cafés tot en met 6 april

18 maart 2020 om 15:21 Zorg Corona Sliedrecht

SLIEDRECHT Vanaf heden zijn alle activiteiten van de Alzheimer Cafés en Alzheimer Trefpunten in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard geannuleerd tot en met 6 april 2020 om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De overheid roept daarnaast specifiek op om voorzichtig te zijn met het bezoeken van kwetsbare ouderen.

In verband met de uitbraak van het coronavirus in Nederland wordt uit voorzorg besloten activiteiten, zoals de Cafés en de Trefpunten geen doorgang te laten vinden. Het betreft de volgende cafés en trefpunten in de regio: Alzheimer Café Dordrecht, Alzheimer Café Gorinchem, Alzheimer Café Zwijndrecht, Alzheimer Café Papendrecht, Alzheimer Café Sliedrecht, Alzheimer Café Hardinxveld-Giessendam en Alzheimer Trefpunt Molenlanden.

Alzheimer Nederland houdt de berichtgeving van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgt de aangescherpte richtlijnen. Zodra er nieuwe informatie is over de activiteiten, dan wordt dat op de site vermeld. Info: www.alzheimer-nederland.nl/regios/drechtsteden-en-alblasserwaard

Esther Coumans

advertentie
advertentie