Peter de Wit weg bij Waardeburgh

29 september 2020 om 16:04 Zorg

SLIEDRECHT Peter de Wit, bestuurder van stichting Waardeburgh heeft de Raad van Toezicht laten weten dat hij per 1 februari afscheid gaat nemen van Waardeburgh. Peter is sinds 2015 als bestuurder werkzaam.

Peter de Wit over zijn afscheid: ,,Na zes jaar is het voor mij tijd voor iets nieuws. Ik ga mij de komende tijd oriënteren op een nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik ben dankbaar dat ik een waardevolle bijdrage heb geleverd aan de organisatieontwikkeling en zorg van Waardeburgh.”

Voorzitter Raad van Toezicht, Jan van Belzen: ,,We zijn Peter de Wit erkentelijk voor zijn inzet voor Waardeburgh. In de afgelopen periode is Waardeburgh een vaste waarde geworden in de zorgketen in de regio; Peter heeft daarin een verbindende rol vervuld. In de organisatieontwikkeling is het vormgeven van ‘Leven in respect en vrijheid’ een verdienste, het verpleeghuis met open deuren. Ook zijn goede resultaten geboekt om ‘samen verantwoordelijk werken’ vorm te geven, waarin medewerkers ruimte krijgen om zelf invulling te geven aan hun verantwoordelijkheid. Dat zijn stevige fundamenten waarop Waardeburgh verder kan bouwen. We gaan op een passende wijze afscheid nemen van Peter de Wit, daarover volgt informatie. De Raad van Toezicht heeft de ambitie zo spoedig mogelijk een goede opvolger te werven en een soepele overgang te waarborgen.”

advertentie
advertentie