Afbeelding
Verschoor Reizen

Verschoor Reizen deelt 1000 kerststerren uit aan zorg helden

Zorg

SLIEDRECHT Het zorgpersoneel werkt kei hard en draait nog steeds heel veel overuren. Hier wordt helaas nog maar weinig aandacht aan besteed in vergelijking met de eerste corona-golf. De zorg heeft dit jaar alle zeilen bij moeten zetten en zal dit ook tijdens de komende feestdagen moeten doen. Daarom gaat Verschoor Reizen het zorgpersoneel uitlichten en komt langs met de kerstbus. De opvallende verlichte kerstbus met zingende kerstvrouw rijdt op maandag 14 en dinsdag 15 december langs een tiental verschillende zorginstellingen waar het personeel in het zonnetje wordt gezet met een sfeervolle kerstster.

De touringcar is rondom in de kerstverlichting versierd en de ijspegels hangen al aan het opvallende voertuig. Bij aankomst delen moeder en zoon Verschoor samen met de kerstman de kerststerren uit terwijl iedereen kan genieten van de kerstsongs die live worden gezongen door kerstvrouw Nancy van Heeswijk. Samen met haar man Frank zorgen ze met hun bedrijf Multishowproductions voor het leukste entertainment tijdens diverse events.

Waar normaal gesproken de verenigingen, bedrijven en scholen volop naar de kerstmarkten gaan met de touringcars van Verschoor Reizen, staan dit jaar de touringcars stil. Ondanks dat de werkzaamheden bij Verschoor Reizen en Multishowproductions volledig stil liggen, hebben zij toch het initiatief genomen om de zorghelden door middel van deze actie een hart onder de riem te steken.

Afbeelding
advertentie
advertentie