Afbeelding
Syndion

Syndion verspreidt ‘SyndionCourant’ over dagbesteding

Zorg

GORINCHEM In een groot deel van het werkgebied van Syndion (Alblasserwaard, Drechtsteden, Rivierenland en het Land van Heusden en Altena) is onlangs de ‘SyndionCourant’ verspreid. In deze krant ruim aandacht voor werken en dagbesteding voor mensen met een beperking bij Syndion.

Syndion is er voor mensen – jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Syndion ondersteunt hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden. Syndion voelt zich verantwoordelijk voor de manier waarop zij dat werk doen. Vanuit hun missie en visie bepalen drie kernwaarden de inhoud van het werk: Zeggenschap. Verbindend. Maatwerk met lef!

In de ‘SyndionCourant’ laat Syndion de lezer kennis maken met de begeleiding en ondersteuning die zij bieden aan mensen met een beperking op het gebied van dagbesteding en werken. Van belevingsgerichte activiteiten op een dagactiviteitencentrum tot begeleiding van een jobcoach in een reguliere baan. Van het verzorgen van dieren tot het bakken van de lekkerste koekjes in hun eigen bakkerij. Het aanbod van Syndion is ontzettend divers.

Wie de krant niet ontvangen heeft, maar wel graag meer weten over de mogelijkheden bij Syndion op het gebied van werken en dagbesteding voor mensen met een beperking, kan deze digitaal doorbladeren op www.syndion.nl/syndioncourant. Interesse? Neem dan contact op met het cliëntservicebureau van Syndion via 0183-651155 of clientservicebureau@syndion.nl

advertentie
advertentie