Agnes Vleugel | Eigenaar TPC Hardinxveld
Agnes Vleugel | Eigenaar TPC Hardinxveld Nander de Wijk

Vanaf 1 juli is de studio van The Power Community Hardinxveld weer volledig open en pakt direct door met een mooie actie.

Corona Deel je nieuws

“Natuurlijk zijn wij weer blij dat we de trainingen weer binnen mogen geven maar wij zijn tijdens de Corona crisis gewoon doorgegaan met onze programma's en trainingen. Eerst online en sinds een paar weken weer buiten bij de studio, op speciale kunstgrasmatten van 2x2 meter.

Zo konden de members met voldoende bewegingsvrijheid trainen, uiteraard ook met de 1,5 meter afstand en alle richtlijnen van het RIVM. Wij hebben gekeken naar wat wel kan ipv wat niet mogelijk is en dat heeft voor ons en de members goed geholpen.

Ook binnen is alles gereed, alle trainingsplaatsen voor de members zijn goed aangegeven en per persoon staat de desinfectie voor ze klaar. Ook staat er een mooie desinfectiezuil bij de ingang, en zijn alle loop en richtlijnen goed aangegeven in de studio. Wij zijn er klaar voor!

En we hebben direct leuk nieuws! In de maanden juli en augustus hebben we EXTRA tijden gecreëerd in onze agenda, voor de mensen die niet op vakantie gaan maar wel NU aan hun gezondheid en fitheid willen of moeten werken, of die erg druk zijn en deze 2 maanden meer tijd vrij kunnen maken voor zichzelf, en voor die mensen die al lang aan het twijfelen zijn 'zal ik wel, of zal ik niet..'

Wat wij doen en wat je bij ons kan verwachten?

Een gezond leven creëren door middel van sport en coaching voor ambitieuze en ondernemende mensen. Sport om je fit te maken en op weg te helpen, coaching om te zorgen dat je gaat doen wat je al weet.

En dat je de acties gaat ondernemen om je ‘ongezonde’ patronen en gewoontes te doorbreken. Om alles uit je leven te kunnen halen. Het bieden van nieuwe energie voor je lijf, werk gezin en jezelf. No nonsens. Daarom werkt het.” Aldus Agnes Vleugel, eigenaar van The Power Community Hardinxveld.

Omdat de studio aan de Moerbei 8a vanaf 1 juli weer helemaal ‘open gaat’, zijn er een aantal momenten open gesteld voor een GRATIS proefles. Opgeven met motivatie graag via agnes.vleugel@thepowercommunity.eu of via de site www.thepowercommunity.eu

 

advertentie