Haar sieraad: een winkel met klasse

Advertorial_1

SLIEDRECHT Haar Sieraad is het adres voor mooie, persoonlijke sieraden voor hem en haar. ,,Er komt meer kijken bij het adviseren van sieraden, vandaar dat Haar Sieraad een prettige, ongedwongen sfeer biedt waarin de stylisten de klanten kunnen bijpraten over de laatste trends en modellen. Een sieraad is iets exclusiefs en daarom is de aankoop ook een belangrijk moment", aldus eigenaresse Yolanda.

De Stylisten van Haar Sieraad begrijpen dat. De aankoop van een sieraad is hier een beleving op zich. Terwijl er op tafel een lekkere kop koffie klaar staat, geven de stylisten advies. Yolanda: ,,Die sfeer is belangrijk en inmiddels komen mensen van heinde en verre om die sfeer te proeven."

Tegenwoordig kunnen klanten bij Haar Sieraad ook terecht voor de meest exclusieve sieraden. Een bekend voorbeeld hiervan is het prachtige merk Buddha to Buddha. Alle armbanden, ringen, kettingen en oorbellen van dit mooie merk worden handgemaakt op Bali in Indonesië. Voor de productie van de zilveren sieraden wordt altijd gebruik gemaakt van kwalitatief 925 sterling zilver. Zo ben je dus verzekerd van een sieraad naar waarde. Naast Buddha to Buddha biedt Haar Sieraad ook de exclusieve merken Melano, Rebel & Rose en Mi Moneda aan. Stuk voor stuk merken met mooie, maar ook stoere sieraden.

,,Ook voor de mooiste horloges ben je bij Haar Sieraad aan het juiste adres. Sinds kort zijn wij namelijk dealer geworden van het Zweedse klasse merk Kronaby Sweden. Deze connected watches staan bekend om de fantastische kwaliteit in combinatie met het Scandinavische design. De batterijtijd van 2 jaar maakt het ook een geweldige keus. De horloges beschikken over een analoge klok in combinatie met een aantal connectiviteitsfuncties. Door middel van een app hebben de horloges de mogelijkheid om te verbinden met Android of iOS apparaten. De functies bestaan uit een stappenteller, muziekbesturing, instelbare vibrerende notificaties en diverse andere melders. Je vindt bij ons ook mooie en stoere horloges van VNDX Amsterdam, Rosefield en Kane."

Haar Sieraad is gevestigd aan de kerkbuurt 22 in Sliedrecht. Het telefoonnummer is 0184-423036. Zie ook www.haarsieraad.nl

advertentie
advertentie