Voorzitter Kees Verhoef en zilveren sponsor Jeroen Slagboom van Slagkracht Personeel
Voorzitter Kees Verhoef en zilveren sponsor Jeroen Slagboom van Slagkracht Personeel VV Sliedrecht

VV Sliedrecht en Slagkracht Personeel tekenen zilveren overeenkomst

6 september 2018 om 23:33 Sport/sport Deel je nieuws

Met ingang van het nieuwe seizoen is de sponsorcommissie van de vv Sliedrecht een nieuwe weg ingeslagen met een nieuwe vorm van sponsoring: Brons, Zilver en Goud. Doel van deze nieuwe vorm is om de administratieve handelingen tot een minimum te beperken. Ieder pakket voorziet standaard in het lidmaatschap van de Businessclub en een reclamebord aan het hoofdveld en afhankelijk van welk pakket men kiest zitten daar nog meer opties, waaronder een donatie aan United By Music, in.
De eerste zilveren sponsor is Jeroen Slagboom, eigenaar van Slagkracht Personeel. Jeroen is al jarenlang een zeer gewaardeerde sponsor én vrijwilliger van de club.

Slagkracht Personeel is een energieke organisatie vol enthousiaste mensen die gepassioneerd te werk gaan als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers. Dankzij jarenlange ervaring is Slagkracht Personeel van alle markten thuis. Onze kracht ligt niet alleen in het opbouwen van relaties, maar we hechten bovendien veel waarde aan de continuïteit van onze samenwerking. Dit gaat volgens ons altijd samen met kwaliteit. Wij optimaliseren de kwaliteit van onze dienstverlening, door deze regelmatig te evalueren. U zult daardoor al snel zien dat Slagkracht Personeel absoluut toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf of organisatie.

Hoe we werken

U kunt altijd voor de volle honderd procent op Slagkracht Personeel bouwen. Wij zijn duidelijk en geven de voorkeur aan een persoonlijke aanpak. Afspraken die we maken zijn helder en transparant. Dankzij onze jarenlange kennis en samenwerking kunt u van ons altijd maatwerk verwachten. 

Wat we voor u kunnen betekenen

Misschien bent u pas net begonnen met uw bedrijf en groeit dit onverwachts als kool. Daardoor kunt u niet anders dan ervaren mensen aannemen om uw onderneming verder uit te bouwen en te ontwikkelen. Ook als uw bedrijf al jarenlang op de markt is, kunt u goede werkkrachten altijd gebruiken. Voor beide toepassingen kunt u een beroep doen op de expertise van Slagkracht Personeel. Wij bemiddelen tussen werkgevers en werknemers op unieke wijze.

De perfecte partij voor werkzoekenden

Heeft u recent uw studie afgerond of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Of bent u wellicht door een reorganisatie op straat komen te staan en bent u momenteel op zoek naar een nieuwe werkgever? Slagkracht Personeel begeleidt u graag verder in uw zoektocht naar een eerste of andere baan. Graag gaan wij het gesprek met u aan om te kijken wat u van een werkgever verwacht. We gaan daarna net zolang door tot er een match is tussen u en een passende werkgever.

advertentie
advertentie