Na een 1-1 gelijkspel tegen RVVH bekert Sliedrecht verder
Na een 1-1 gelijkspel tegen RVVH bekert Sliedrecht verder Mike Rijnders

v.v. Sliedrecht bekert verder

16 september 2018 om 09:36 Sport/sport

SLIEDRECHT De laatste wedstrijd in de eerste ronde van het bekertoernooi heeft Sliedrecht op eigen veld met 1-1 gelijkgespeeld tegen RVVH uit Ridderkerk. Al voor aanvang van deze wedstrijd waren beide ploegen zeker van een plek in de volgende ronde, maar trainer/coach Dennis van der Steen gaf aan deze wedstrijd wel degelijk serieus te nemen. Een relatief gelijkopgaande wedstrijd kende na 19 minuten de eerste echte grote mogelijkheid voor de thuisclub. Sjoerd van der Waal mocht aanleggen vanaf elf meter, maar faalde. In tegenstelling tot de thuisclub slaagden de gasten er wel in om de eerste grote kans te benutten na een fraaie afronding door Sybren Hoekstra (0-1), dit was tevens de ruststand. In de tweede helft een zelfde spelbeeld, al duurde het tot een kwartier voor het einde van de wedstrijd tot Jeroen Muilwijk namens Sliedrecht de eindstand bepaalde op 1-1. Even daarvoor was Jesse Eggers namens RVVH overigens nog dicht bij 0-2, maar zijn afronding liet te wensen over. Met deze remise mag zowel Sliedrecht als RVVH zich op gaan maken voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Sliedrecht start de competitie in 1C aanstaande zaterdag 22 september met een thuiswedstrijd tegen promovendus Almkerk. Er wordt dan om 14:30 uur afgetrapt op Sportpark De Lockhorst.