Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

De pest in

8 oktober 2018 om 22:03 lokaal Deel je nieuws

Vroeger kreeg ik al de pest in als een leraar de hele klas de pan uit ging staan vegen over iets waar het overgrote deel part nog deel aan had.

In militaire dienst hadden ze daar ook zo’n handje van, die beroeps-sergeantjes.

De jaren gaan voorbij, en ja hoor, overkomt het je toch weer.

Word je weer aangesproken over iets waar je niks mee te maken hebt en niks mee te maken wil hebben. Waar je iets over gelezen hebt maar meer ook niet.

Blijkbaar is er “veel gebeurd” binnen het cirkeltje; gemeenteraad, burgemeester & wethouders, lokale media en nog een handje vol, waardoor de burgemeester zich genoodzaakt heeft gevoeld te zeggen, “dit accepteer ik niet” en dus “de grens” te trekken omdat hem termen om de oren vliegen en voor de ogen dansen.

Welke grens dat is wordt niet duidelijk maar wel schrijft hij mij daar, via de krant, eind september een brief over en overigens ook al die andere ±24.834 inwoners van Sliedrecht.

We krijgen les in open deuren als, de rechtsstaat, de uitvoering van democratische besluiten en dat we bezwaar kunnen maken als we het ergens niet mee eens zijn.

En dan overkomt het me dus weer.

Burgemeester Bram van Hemmen, met alle respect, spreek dat uiterst overzichtelijke, navelstarende, bovengenoemd cirkeltje bestraffend toe, zo vaak als u wilt

maar ons NIET, die ±24.834 beste inwoners, die part nog deel hebben aan door u genoemde zaken …………. want dan krijg ik dus weer de pest in.

Groet en succes verder,

Kees de Zanger

advertentie
advertentie