De workshops leverden levendige gesprekken op
De workshops leverden levendige gesprekken op Meet Up 0183

Energieke, inspirerende derde Meet Up 0183

13 oktober 2018 om 06:26 lokaal Deel je nieuws

Dinsdag 9 oktober vond de derde onderwijs Meet Up van Gorinchem en omgeving plaats. Thema van deze avond was ¨Dromen, durven, doen¨. Zeventig leraren en andere betrokkenen bij het onderwijs lieten zich volop inspireren door verhalen en praktijkvoorbeelden.

De avond vond deze keer plaats bij Fortes Lyceum. Twee oud-leerlingen van Fortes, intussen gedreven filmmakers, openden de avond met het verhaal van hun schoolloopbaan. Daarna konden deelnemers kiezen uit vijf workshops. Onderwerpen waren onontdekt talent, groepsdynamiek, gelijke idealen van onderwijsconcepten, sporttalent en kunstonderwijs. Bij de workshops ontmoetten leraren van basisonderwijs tot mbo/hbo elkaar. De workshops leverden levendige gesprekken op. Tot slot van de avond maakten deelnemers in de aula van de school nader kennis met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Op dinsdag 29 januari 2019 organiseert Meet Up 0183 een vierde avond. Deze Meet Up heeft als thema ¨Van de straat¨ en gaat over coaching, mentorschap en werken aan persoonlijke leerdoelen van kinderen en jongeren. Dit keer is CBS Samen Onderweg in Gorinchem de locatie. De avond is vrij toegankelijk. Op de website www.meetup0183.nl zijn de programma´s van de Meet Ups te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden voor de volgende avond.

advertentie
advertentie