Sliedrecht ruim langs VVGZ
Sliedrecht ruim langs VVGZ Mike Rijnders

13 oktober 2018 om 19:01 Sport/sport

ZWIJNDRECHT In een uitwedstrijd tegen VVGZ heeft Sliedrecht zaterdagmiddag flink uitgehaald. In Zwijndrecht nam de ploeg van trainer/coach Dennis van der Steen in de tweede helft ruim afstand van de thuisclub: het werd maar liefst 0-4 voor Sliedrecht. Dankzij deze overwinning vindt Sliedrecht zichzelf nu terug op een gedeelde tweede plaats op de ranglijst; met 8 punten uit 4 wedstrijden moet het alleen koploper Nieuw Lekkerland voor zich dulden met 10 punten. In een moeizame eerst helft vond Dennis Verhoef een minuut of tien voor rust het net, waardoor Sliedrecht met een 0-1 voorsprong mocht gaan rusten. In de tweede helft nam Sliedrecht overtuigend afstand van de thuisclub dankzij goals van Chris Boom, Marciano Simonis en nogmaals Dennis Verhoef. Deze goals vielen in korte tijd na elkaar, waarmee de genadeklap snel was uitgedeeld, zo zag ook Van der Steen. ,,In de eerste helft waren wij niet dominant genoeg en hadden wij moeite om aanvallend een vuist te maken. In de tweede helft was in erg tevreden over de samenwerking van het team, waar het middenveld en de aanval elkaar uitstekend wisten te vinden", aldus de oefenmeester. Zaterdag 20 oktober speelt Sliedrecht wederom een uitwedstrijd; ditmaal in Leerdam tegen LRC. De wedstrijd begint dan om 14:30 uur.