Sliedrecht pakte in de slotminuut de volle buit in Leerdam.
Sliedrecht pakte in de slotminuut de volle buit in Leerdam. Mike Rijnders

Sliedrecht pakt in slotminuut volle buit

20 oktober 2018 om 21:06 Sport/sport

LEERDAM Dankzij een late treffer diep in de blessuretijd heeft Sliedrecht zaterdagmiddag een 0-1 overwinning geboekt op LRC. In Leerdam zagen de toeschouwers lange tijd een beter Sliedrecht, zonder dat de gasten vele kansen konden creëren. Omdat zowel LRC als Sliedrecht moeite had om een vloeiende aanval te produceren, leek deze wedstrijd af te stevenen op een bloedeloze 0-0. Echter deed Hakan Tokul in de 96e minuut de Leerdamse thuisclub alsnog pijn, waarmee hij zijn ploeg op de volle drie punten trakteerde. ,,We hebben al eens in de 96e minuut de gelijkmaker om de oren gekregen (Almkerk thuis (1-1), red.) en nu is het geluk wel aan onze zijde geweest", was trainer/coach Dennis van der Steen zowel euforisch als opgelucht. ,,Wij blijven zo in het spoor van de koploper en dat was ook precies onze opdracht, dus laten we dat koesteren. Soms zit het tegen en soms mee, gelukkig was vandaag dat laatste het geval", aldus Van der Steen. Zaterdag 27 oktober komt GJS op bezoek op Sportpark De Lockhorst. De derby tegen de laaggeklasseerde Dalemers begint dan om 14:30 uur.