Sliedrecht wint eenvoudig met 3-0 van GJS
Sliedrecht wint eenvoudig met 3-0 van GJS Mike Rijnders

Sliedrecht eenvoudig langs GJS

27 oktober 2018 om 21:19 Sport/sport

SLIEDRECHT Op eigen veld heeft Sliedrecht zaterdagmiddag een eenvoudige zege geboekt op laagvlieger GJS. Na een 2-0 voorsprong bij rust noteerde de ploeg van trainer/coach Dennis van der Steen een afgetekende 3-0 eindstand op Sportpark De Lockhorst. Doelpunten in de eerste helft kwamen van Marciano Simonis en Jeroen Muilwijk, waarna Dennis Verhoef de derde Sliedrechtse goal voor zijn rekening nam. Van der Steen was na afloop tevreden over de zege, maar zag bij zijn ploeg nog voldoende ruimte voor verbetering. ,,Dit is een prima overwinning op een goed georganiseerde tegenstander en daar mogen we zeer content mee zijn. Toch vind ik ook dat we niet te snel tevreden moeten zijn, want om goede resultaten te blijven halen moeten we kritisch blijven en ons verbeteren waar mogelijk. Zo hadden wij vandaag bijvoorbeeld de score hoger op moeten laten lopen, maar de afwerking liet hier en daar te wensen over. Feit blijft dat deze 3-0 zege een zeer goed resultaat is, met als mooie bijkomstigheid dat wij nu koploper zijn in deze eerste klasse C", aldus Van der Steen. Zaterdag 3 november speelt Sliedrecht een uitwedstrijd tegen een andere laagvlieger, namelijk nummer 12 WNC. De wedstrijd in Waardenburg begint dan om 14:30 uur.