'Amazing Christmas' met gospelkoor Chananja

19 november 2018 om 08:00 lokaal

WIJNGAARDEN Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden houdt zaterdag 15 december een Kerstconcert in het kerkgebouw van Christengemeente Hardinxveld aan de Breedeway 1a. Medewerking wordt verleend door de Amazing Kids, Teens & Voices. De avond begint om 19.30 uur, terwijl de zaal om 19.00 uur opengaat.

De entree bedraagt voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50, voor volwassenen € 5,-. Een familiekaart (2 volwassenen en 2 of meer kinderen t/m 12 jaar) kost €15,-. De toegangsprijzen zijn incl. koffie, thee of limonade. Reserveren kan nu al via: reserverenchananja@gmail.com

Tijdens het concert zullen samenzangnummers worden gezongen, maar de koren zullen vooral hun eigen Kerstnummers ten gehore brengen.

De ruim 50 koorleden van Gospelkoor Chananja staan al 25 jaar onder leiding van dirigent Peter Koetsveld. Het koor zingt Nederlandstalige gospels, relipop en Charleston-achtige nummers. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de vaste band, bestaande uit toetsen, drums, gitaar, bas, trompet, klarinet en viool. Voor meer informatie over Chananja en het Kerstconcert kan men terecht op de site https://koorchananja.wordpress.com/

De Amazing-koren bestaan uit enthousiaste groepen kinderen, tieners en jongeren, die met zang, dans en drama over God vertellen. De productie is in handen van Gert-Jan en Hanneke Scherff uit Molenaarsgraaf. Ze zijn beide professionele musici en afgestudeerd aan het Rotterdamse conservatorium. Muziek en lesgeven zijn hun passie. Ze schrijven zelf de liedjes en de choreografie voor de Kids-groep. Tijdens het kerstconcert brengt Amazing voor jong en oud een prachtig programma. Meer info: www.amazingkidsenteens.nl.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie