Selectie van SKC Merwede/Multiplaat krijgt krachttraining bij Paramedisch Centrum Twigt
Selectie van SKC Merwede/Multiplaat krijgt krachttraining bij Paramedisch Centrum Twigt Bernadette Struijk

Uitbreiding sponsoring Paramedisch Centrum Twigt en Sport Medisch Centrum Sliedrecht

15 november 2018 om 21:46 Sport/sport Deel je nieuws

Paramedisch Centrum Twigt (PMC Twigt) zal de sponsoring bij SKC Merwede/Multiplaat uitbreiden. Ook Sport Medisch Centrum Sliedrecht (SMC) maakt hier onderdeel van uit.

Bij PMC Twigt wordt men behandeld door fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in behandelingen met fysiotherapie, lymfe-oedeemtherapie, manuele therapie, geriatriefysiotherapie, kinderfysiotherapie en handtherapie. Ze doen er alles aan om uw klacht(en) te verhelpen. U kunt bij hen terecht voor onder andere rugklachten, armen- en schouderklachten, heup-, knie- en enkelklachten.

Bij SMC Twigt wordt men behandeld door fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in behandelingen met (sport)fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. De therapeuten begeleiden en behandelen u om uw doelen te halen. Dit doen ze met een actieve benadering en dit is juist iets waar Merwede/Multiplaat naar op zoek is.

De samenwerking is gericht revalidatie, krachttraining en blessurepreventie voor de seniorenleden van de vereniging. Er is een inloopspreekuur zonder afspraak op de locatie sporthal De Basis. De communicatielijnen met de spelers/speelsters, verzorgster en de trainers zal zo kort mogelijk gehouden worden om een optimaal resultaat te bereiken.

Alle leden van SKC Merwede/Multiplaat ontvangen daarnaast een aantrekkelijke korting op fitness in de speciaal daarvoor opgezette zaal in De Basis. Er wordt dan door de therapeuten/begeleiders een individueel programma op eigen niveau opgesteld, specifiek gericht op korfbal.

De selectie van de vereniging heeft al gebruik mogen maken van de samenwerking en heeft een krachttraining gekregen onder professionele begeleiding van Tom Baas (zie foto).

Voor meer informatie, zie de volgende websites: www.pmctwigt.nl en www.smcsliedrecht.nl.

SKC Merwede/Multiplaat is blij dat deze trouwe sponsor het sponsorcontract uit gaat breiden!

advertentie
advertentie