Win kaarten voor de Sintmusical

19 november 2018 om 12:18 lokaal

SLIEDRECHT Je kunt nu kaarten winnen voor de musical 'De Verjaardag van Sinterklaas' die zaterdag 1 december om 16.30 uur in De Lockhorst wordt gespeeld. Het Kompas Sliedrecht geeft in samenwerking met Van Hoorne Entertainment twee keer twee kaarten weg! Winnen? Stuur dan voor 24 november je leukste foto van jezelf bij de intocht van Sinterklaas of misschien wel op de foto met een Piet naar kompas.sliedrecht@bdu.nl. De foto's verschijnen op de website en de twee leukste foto's winnen kaarten voor de musical op 1 december.

Fos Jansen (3,5 jaar) vond de intocht geweldig afgelopen zaterdag in Sliedrecht, vooral de kokpiet, maar het was ook wel spannend. Ook het pietje van Linda Monen (links op haar foto) genoot. Samen met een vriendje was haar dochter bij de intocht en ze waren heel erg blij dat ze met zwarte Piet op de foto mochten. 

Deze vrolijke Sinterklaasvoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment en wordt gespeeld op zaterdag 1 december om 16.30 uur, bij Theater De Lockhorst, Sportlaan 1. Kaartprijs € 13,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.partycentrumdelockhorst.nl of telefonisch via 0184-499305. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/KarelDeKok.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie