Eindejaarsactiviteiten op de Kerkbuurt

30 november 2018 om 14:27 lokaal

SLIEDRECHT Na de opening van de slaapkamer van Sinterklaas zijn er de komende periode nog diverse andere activiteiten op de Kerkbuurt in Sliedrecht.

Zo brengt de Goedheiligman op zaterdag 1 december van 14.00 tot 16.00 uur aldaar een bezoek. Sint komt met zijn Pietenband die het geheel muzikaal zal omlijsten.

Op zaterdag 22 december bezoekt de Kerstman van 13.00 tot 16.00 uur de Kerkbuurt. Er is dan de mogelijkheid om een gratis ritje met zijn arrenslee mee te maken.

Verder is er de gehele maand december een kassabonnenactie. Wekelijks worden er 10 waardebonnen van 10 euro verloot, te besteden bij de winkeliers van de Kerkbuurt. En op 24 december zal de Kerstman in zijn eigen slaapkamer op de Kerkbuurt een speciale trekking verrichten, waarbij een laptop ter waarde van 449 Euro gewonnen kan worden. Deze hoofdprijs wordt beschikbaar besteld door SCH Computers.

Om mee te doen, dient men 3 in december verkregen kassabonnen van 3 verschillende winkels van de Kerkbuurt in een daarvoor bestemde envelop te stoppen en deze in te leveren bij de HEMA, Shoeby of Cosys Corner. Er is geen minimum bedrag, dus zelfs met kleine boodschapjes maakt men al kans.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie