Landschap door Anne-Job Clements. Techniek: Acryl en olie
Landschap door Anne-Job Clements. Techniek: Acryl en olie Hof van Sliedrecht

Expositie schilderijen van mevrouw Anne-Job Clements in ‘Hof van Sliedrecht’

21 februari 2019 om 16:19 Sport/sport Deel je nieuws

Hof van Sliedrecht is een appartementencomplex in Sliedrecht voor zelfstandig wonende ouderen die de zekerheid wensen van zorg en ondersteuning als dat in de toekomst nodig is. Het wooncomplex biedt ruimte aan kunstenaars uit de regio om hun werk te exposeren. De expositie wordt geregeld vernieuwd. Tot half juli is het werk van Anne-Job Clements te bewonderen.

Mevrouw Anne-Job Clements woont in Alblasserdam. Zij volgde een basiscursus bij Atelier Bosch in Papendrecht en verfijnde haar technieken bij verschillende kunstenaars. Zo heeft zij een heel eigen stijl ontwikkeld.

Zij werkt altijd met acryl en olie.  Alle schilderijen ontspruiten uit haar eigen fantasie en herinneringen. Dit leidt tot mooie, kleurige landschappen en bloemen. De komende maanden is haar werk te bewonderen in de binnenkomsthal van Hof van Sliedrecht.

Toegankelijk voor belangstellenden

Hof van Sliedrecht is gevestigd aan de Lijsterweg 31, 3362 BB Sliedrecht. De expositie is dagelijks tussen 9.00 en 20.00 uur toegankelijk voor belangstellenden. De meeste geëxposeerde werken zijn te koop. Informatie hierover kunt u bij de receptie krijgen.

advertentie
advertentie