Aubadekoor zoekt volwassenen

9 maart 2019 om 07:24 lokaal

SLIEDRECHT Het Aubadekoor doet een oproep aan alle volwassenen van Sliedrecht om te helpen met het instuderen van een wat moeilijker Oranjelied. Tijdens de Aubade op de aanstaande Koningsdag zal het inmiddels bekende Aubadekoor, een gelegenheidskoor bestaand uit superenthousiaste Sliedrechtse schoolkinderen, weer optreden. Dit jaar staat er een moeilijk muziekstuk op het programma en daarom doen de zingende kinderen graag een oproep aan alle volwassenen in Sliedrecht.

Het Aubadekoor zoekt namelijk volwassen zangers die hen een handje willen helpen bij dit moeilijke lied. Leeftijd speelt geen rol. Het enige wat nodig is is enthousiasme. Voor iedereen die inmiddels de basisschool is ontgroeid en toch van zingen is blijven houden, is dit een geweldige kans.

Zoals het er nu uitziet is op maandagavond 8 april een repetitie voor volwassenen. Tijd en plaats wordt nog bekend gemaakt. Als blijkt dat zangers liever op een ander moment repeteren dan wordt daar zeker een mouw aangepast. Zangers kunnen dit aangeven bij het opgeven.

Op maandagavond 15 april is er van 19.30 uur tot ongeveer 20.00 uur een generale repetitie met het A-orkest van Crescendo. Deze generale repetitie wordt gehouden in C-12, het verenigingsgebouw van muziekvereniging Crescendo, Kerkbuurt 156. De repetities van de kinderen zijn al jaren een groot feest. De oranje vrolijkheid straalt ervan af.

Volwassenen en tieners die enthousiast geworden zijn kunnen zich opgeven via aubadekoningsdag@gmail.com.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie