Sliedrecht boekte zaterdagmiddag een eenvoudige zege op LRC Leerdam.
Sliedrecht boekte zaterdagmiddag een eenvoudige zege op LRC Leerdam. Mike Rijnders

Sliedrecht ruim langs LRC

9 maart 2019 om 21:21 Sport/sport

SLIEDRECHT Na een teleurstelling in de laatste wedstrijd tegen WNC (1-1) heeft Sliedrecht zich zaterdagmiddag uitstekend gerevancheerd. Op Sportpark De Lockhorst werd LRC Leerdam met 5-0 eenvoudig aan de kant gezet. Doelpunten deze middag kwamen voor rust van Marciano Simonis en Sjoerd van der Waal (2x). Na rust bepaalde Sjoerd van der Waal zelf de eindstand op 5-0 met zijn derde en vierde goal van de middag. Omdat ook koploper Sportlust'46 wist te winnen (1-2 bij Almkerk) blijft de situatie bovenin 1C ongewijzigd na deze speelronde. Na een trieste week, met het overlijden van Sliedrechts sporticoon Wim van Mourik, heeft Sliedrecht deze alsnog enigszins goed af kunnen sluiten met een knappe zege. ,,De score had nog veel hoger op kunnen lopen, maar ik denk dat wij vanmiddag een eenvoudige overwinning hebben geboekt en daar mogen we tevreden over zijn. Ik heb genoten van het spelplezier bij mijn ploeg", aldus trainer/coach Dennis van der Steen na afloop.