Afbeelding
www.pixabay.com

Koffie met... in de Sliedrechtse bibliotheek

6 mei 2019 om 08:21 lokaal

SLIEDRECHT Komende weken staat er weer een Koffie met… een speciale gast of leuk thema op de agenda van Bibliotheek Sliedrecht op dinsdag van 10.30 uur tot 12.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

[Koffie met… Biezonder georganiseerd op dinsdag 7 mei

Wil jij ook een huis waar je tot rust komt? Deze ochtend krijg je informatie en tips over hoe jij rust en ruimte kunt creëren in je huis en hoofd. Susanne de Bie – professional organizer/opruimcoach vertelt ons wat haar werk inhoudt en waarvoor je haar kunt inschakelen. Susanne houdt ook nog 2 inloopspreekuren: opruimen doe je zo! Op vrijdag 17 mei & woensdag 5 juni van 14.00 - 15.00 uur. Hier kun je met alle opruimvragen bij haar terecht.

[Koffie met… Wakker je plezier aan! op dinsdag 14 mei

Wat kan jij doen om je plezier aan te wakkeren? Of je nu op een moment in je leven bent waar plezier niet haalbaar lijkt, of dat je gewoon je plezier en vreugde wilt verhogen. Er zijn een paar eenvoudige technieken om voor meer te kiezen! Manon Boertje van Access You schuift aan deze morgen om je er alles over te vertellen.

[Koffie met… Tilly Huyzer: altijd tijd tekort? op dinsdag 21 mei

Ken je dat gevoel dat er structureel te weinig uren in een dag zitten? Dat je bij het opstaan al achter de feiten aanloopt, de dag een ratrace is van taken afvinken en doorgaan en dat je pas tot stilstand komt wanneer je hoofd je kussen raakt? Tips nodig om wat rust te krijgen in je leven? Schuif dan deze morgen aan bij Tilly.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie