Afbeelding
Avondvierdaagse Sliedrecht

Bijna 1100 aanmeldingen Avondvierdaagse Sliedrecht

14 mei 2019 om 14:31 lokaal

SLIEDRECHT Bijna 1100 wandelaars hebben zich afgelopen weken aangemeld voor de Avondvierdaagse Sliedrecht. Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei trekken zij iedere avond hun wandelschoenen aan en lopen een route door Sliedrecht.

,,We zijn natuurlijk ontzettend blij met zoveel enthousiaste deelnemers", zegt Dik Schreuder namens de organisatie van Avondvierdaagse Sliedrecht. ,,Het zijn weer meer deelnemers dan voorgaande twee jaar. Het laat zien dat de avondvierdaagse een evenement is dat echt thuis hoort in Sliedrecht."

VERKEERSREGELAARS De Avondvierdaagse Sliedrecht is niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. ,,De organisatie wordt gedaan door vrijwilligers, maar we zijn ook afhankelijk van de inzet van verkeersregelaars", stelt Dik. ,,Zonder hen kan het wandelevenement niet plaatsvinden. We doen ieder jaar ontzettend ons best om voldoende vrijwilligers te vinden. We zijn daarom erg trots dat dat ook dit jaar weer is gelukt."

De Avondvierdaagse Sliedrecht vindt plaats van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei. De start en finish zijn op het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg. Vaders, moeders, opa's, oma's en ooms en tantes zijn op vrijdag vanaf 19.00 uur van harte welkom om de wandelaars binnen te halen. Meer informatie: www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl en www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie