Sliedrecht-Honselersdijk
Sliedrecht-Honselersdijk Richard van Hoek Fotografie

Sliedrecht neemt horde op weg naar Hoofdklasse

2 juni 2019 om 09:46 Sport

SLIEDRECHT Het eerste team van vv Sliedrecht heeft een belangrijke horde genomen op weg naar de Hoofdklasse. Zaterdag won het zonder al te veel moeite de eerste nacompetitiewedstrijd: SV Honselersdijk werd met 4-1 aan de zegekar gebonden.

Overigens walste Sliedrecht niet bepaald zomaar over de defensieve ploeg uit het Westland heen. Bij rust stond het slechts 1-0 dankzij een benutte strafschop van Marciano Simonis. Na de 2-0 van Sjoerd van der Waal, goed vijf minuten na rust, was het verzet van de gasten echter gebroken. Dennis Verhoef en opnieuw Van der Waal zorgden voor een mooie voorsprong van 4-0, alvorens Honselersdijk een kwartier voor tijd nog wat terugdeed: 4-1..

De volgende nacompetitiewedstrijd is niet komende zaterdag maar op dinsdag 11 juni. Dan speelt Sliedrecht om 20.00 uur thuis tegen Roda'46 uit Leusden.

BEKERFINALE De formatie van Dennis van der Steen speelt zaterdag echter nog wel een andere 'grote' wedstrijd, namelijk de finale van het KNVB-districtsbekertoernooi. Het duel met zoondag eersteklasse RKSV Heeze wordt vanaf 14.30 uur afgewerkt op het terrein van het Brabantse vv Haarsteeg.