Afbeelding
Stichting Samen voor Sliedrecht

Workshop Living Statue tijdens Kerkbuurt Baggerfestival Braderie

28 juni 2019 om 09:12 lokaal

SLIEDRECHT Stichting Samen voor Sliedrecht houdt in samenwerking met de Ondernemers Vereniging Kerkbuurt een workshop 'Living Statue' op de Kerkbuurt op zaterdag 29 juni tijdens de Kerkbuurt Baggerfestival Braderie.

Onder professionele begeleiding van Afke Westdijk (beeldje.nl) wordt voor de deelnemers aandacht besteed aan het verhaal achter het levend standbeeld, het kostuum, materiaal en bewerking, het schminken, soorten schmink en speciale effecten en het stilstaan en de interactie met het publiek.
Deze workshop wordt georganiseerd om de Sliedrechtse deelnemers aan het Living Statues & Art Festival dat op zaterdag 28 september voor de tweede keer op de Kerkbuurt georganiseerd wordt, nog beter op hun optreden te laten voorbereiden. In 2018 werd het Living Statues & Art Festival voor het eerst zeer succesvol op de Kerkbuurt gehouden.

Aan het einde van deze workshop zaterdag 29 juni om 15.00 uur zullen de deelnemers zich verkleed en geschminkt op het podium op het Merwedeplein aan het publiek tonen.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie