Anita Brouwer van Expert Hardinxveld-Giessendam en Michel Kraaijeveld (sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat)
Anita Brouwer van Expert Hardinxveld-Giessendam en Michel Kraaijeveld (sponsor commissie SKC Merwede/Multiplaat) SKC Merwede/Multiplaat

Expert Hardinxveld-Giessendam nieuwe sponsor SKC Merwede/Multiplaat

12 februari 2018 om 11:21 Sport/sport Deel je nieuws

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine of vaatwasser ? Of wellicht wilt u een nieuwe flatscreen, homecinema systeem of laptop ?

Bij Expert Hardinxveld-Giessendam vindt u een zeer ruim assortiment op het gebied van home-electronica;  witgoed, computers en laptops, telefoons & tablets, audio, televisies, huishoudelijke apparatuur en alles op het gebied van koken.

Bij Expert Hardinxveld-Giessendam geeft men graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Zij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe Airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, zij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!

En Expert Hardinxveld-Giessendam is vanaf nu ook sponsor bij SKC Merwede/Multiplaat, het bekende oranje logo zal goed zichtbaar zijn in sporthal de Stoep en op het mooie sportcomplex aan de Thorbeckelaan.

U vindt Expert aan de Stationsstraat 29 te Hardinxveld-Giessendam.  Telefonisch bereikbaar via 0184 612425

advertentie
advertentie