Eerste Stoelendans Diner van Waardeburgh goed geslaagd
Eerste Stoelendans Diner van Waardeburgh goed geslaagd Waardeburgh

Leuke gesprekken en lachende gezichten bij Stoelendans Diner

5 september 2019 om 11:31 Activiteiten Deel je nieuws

‘Een beetje gek, maar wel leuk.’ Dat was een veelgehoorde reactie van deelnemers van het eerste Stoelendans Diner van Waardeburgh. Het diner – waarbij de gasten tussen de gangen door van plek verwisselden – vond plaats op woensdag 4 september in restaurant De Zalmschouw in zorgcentrum Parkzicht.

Nieuwe ontmoetingen
Steeds meer ouderen hebben de behoefte om hun sociale kring uit te breiden. Een diner is daarvoor de ideale manier: samen eten is gezellig en tijdens de maaltijd ontstaan vaak leuke gesprekken. Zo ook tijdens het Stoelendans Diner. De tafelschikking bleef van tevoren een verrassing voor de deelnemers en na elke gang kwamen ze ook weer bij nieuwe mensen aan tafel. ‘Het was leuk om met vreemden aan tafel te zitten,’ zei een deelneemster. ‘Ik heb hele leuke gesprekken gehad.’

Volgende editie: 13 november
Het volgende Stoelendans Diner vindt plaats op woensdag 13 november 2019. Op het menu staat kipsla, kip met patat en appelmoes en als dessert advocaat-bavarois. Het diner kost € 17,50 voor Waardeburghplus-leden en € 20,00 voor niet-leden. Deze prijs is inclusief 2 consumpties. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de gratis Seniorenzorglijn: (0800) 456 0 456. Ga voor meer informatie over Waardeburghplus en de diverse activiteiten naar www.waardeburgh.nl.

advertentie
advertentie