Afbeelding
Foto Ab Donker

Sliedrecht weet met man meer nederlaag niet te voorkomen

28 september 2019 om 20:37 Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht is na twee competitiewedstrijden nog steeds puntloos. Zaterdag werd thuis verloren van LRC Leerdam: 2-4.

Al in de achtste minuut kwamen de bezoekers – uit het niets – op voorsprong: 0-1. Dennis Verhoef maakte 5 minuten later echter de verdiende 1-1; de eerste Sliedrechtse treffer van deze competitie. Het werd echter nog voor rust 1-2, zodat Sliedrecht weer van voor af aan kon beginnen in de tweede helft.

Toen het in de 53ste minuut 1-3 werd, leek het gedaan voor Sliedrecht maar in de 69ste minuut werd het zowaar nog 2 – 3 dankzij een benutte penalty van Marciano Simonis. Een LRC-speler kreeg vervolgens twee keer geel, zodat Sliedrecht met een man meer op jacht kon naar de gelijkmaker.

De wedstrijd op Sportpark de Lockhorst werd echter definitief beslist door een wereldgoal van LRC in de 85ste minuut: 2-4.

Hierdoor blijft Sliedrecht steken op de hatelijke nul.