Afbeelding
Patrick Leeflang Fotografie

Sliedrecht wint spannende wedstrijd bij Heerjansdam

12 oktober 2019 om 19:17 Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 2-3 gewonnen van vv Heerjansdam. De bezoekers wisten hun voorsprong in een spannende slotfase te behouden.

Sliedrecht opende met een snelle treffer, toen Marciano Simonis na ongeveer 5 minuten de 0-1 maakte. Nog geen twee minuten later verdubbelde Quincy Bartens de score en stond het binnen 10 minuten 0-2 voor Sliedrecht. Vervolgens ging Heerjansdam op zoek naar de aansluitingstreffer en deze viel ook, rond de 23ste minuut. De thuisploeg kon niet heel lang genieten van dit doelpunt want na een halfuur maakte Akram Chentouf de 1-3, dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft koos Heerjansdam voor de aanval en zette het Sliedrecht onder druk. Rond de 60ste minuut maakte de thuisploeg wederom de aansluitingstreffer en zo bleef de spanning in de wedstrijd. Het resterende half uur wisten de bezoekers het doel echter schoon te houden en zo gingen de 3 punten mee naar Sliedrecht.

Volgende week speelt Sliedrecht thuis tegen Almkerk.