Workshop "Superwaar!"

19 oktober 2019 om 12:26 Maatschappelijk Deel je nieuws

Sliedrecht. Na de workshop “God in de supermarkt” vorig jaar van Alfred Slomp volgt nu de workshop “Superwaar” op 30 oktober. Alfred heeft een boek geschreven met de gelijknamige titel: “Superwaar, je volgende stap in duurzaam boodschappen doen”. Het boek is geïnspireerd op wat de Bijbel zegt over armoede en gerechtigheid.
Duurzaamheid.
Het boek “Superwaar..” laat ons zien dat wij wel degelijk invloed hebben op duurzaamheid door de keuzes die we maken in de supermarkt. Alle aspecten van duurzaam eten worden besproken, maar ook de dilemma’s waar je tegenaan loopt als je anders, minder of geen vlees wilt gaan eten.

Omdat Alfred een goed verhaal heeft, is hij nogmaals uitgenodigd om het te hebben over voedselverspilling, duurzaam boodschappen doen, dierenwelzijn en eerlijke handel. Alfred komt een avond verzorgen waarin hij met ons terugkijkt naar welke stappen wij hebben gezet in duurzaam boodschappen doen. Tevens gaat hij door middel van een Bijbelstudie wat dieper in op één of meerdere onderwerpen uit het boek. Het belooft weer een interessante, interactieve avond te gaan worden.

De avond begint om 20.00 uur in De Voorhof van de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6 te Sliedrecht. Kosten: een vrijwillige bijdrage.
Aanmelden bij Elma Tolenaars (andretolenaars@hetnet.nl)

 

advertentie
advertentie