Sliedrecht-Almkerk
Sliedrecht-Almkerk Richard van Hoek Fotografie

Sliedrecht boekt moeizame overwinning op Almkerk

19 oktober 2019 om 19:41 Voetbal

SLIEDRECHT Zaterdag heeft VV Sliedrecht met 1-0 gewonnen van VV Almkerk. Het was een moeizame zege want het beslissende doelpunt viel pas laat in de wedstrijd.

Aan het begin van het duel waren de teams gewaagd aan elkaar, met enkele goede kansen voor beide doelen. Geen van de teams wist in de eerste helft echter een doorbraak te forceren en bij het rustsignaal van de scheidsrechter stond het nog altijd 0-0.  De wedstrijd kon in deze fase nog alle kanten op.

In de tweede helft waren de baggerdorpers ietwat sterker maar de bezoekers kwamen af en toe gevaarlijk uit de hoek. Na 80 minuten was er nog steeds geen leider in de wedstrijd en het leek een gelijkspel te gaan worden. Dit was totdat Marciano Simonis de bevrijdende 1-0 maakte voor Sliedrecht in de 82ste minuut. Hierna probeerde Almkerk nog de gelijkmaker te maken maar Sliedrecht hield stand en zo bleef het 1-0.

Volgende week speelt Sliedrecht uit tegen streekgenoot VV Papendrecht.