Oproep om camerabeelden Sperwerstraat en Lijsterweg in Sliedrecht te bewaren

22 oktober 2019 om 13:41 Overig

SLIEDRECHT Zaterdagavond 19 oktober vond op de Sperwerstraat en de Lijsterweg een schietincident plaats. Hierbij raakten twee mannen gewond, die ook zijn aangehouden als verdachten. De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar dit schietincident.

Op dit moment wordt door rechercheurs uitgebreid onderzoek verricht. De Forensische Opsporing onderzoekt sporen en agenten gaan verder met het buurtonderzoek. Ook worden camerabeelden bekeken. Dit alles om duidelijkheid te krijgen over wat er zaterdagavond precies is gebeurd.

Beelden Als u in Sliedrecht woont, kunt u de rechercheurs helpen door camerabeelden van uw camera's te bewaren. Het gaat om de beelden van zaterdagavond 19 oktober vanaf 18.00 uur tot 21.30 uur. Mocht de politie deze beelden tijdens het verdere onderzoek nodig hebben, kloppen zij bij u aan. Meldt u zich dan s.v.p. wél aan bij Camera in Beeld. Dit is een databank waarin het overzicht staat van waar camera's geïnstalleerd zijn en wat zij 'zien'.

Databank Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad zich camera's bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt. Voor meer informatie verwijzen we u naar deze site::https://www.politie.nl/themas/camera-in-beeld.html?sid=84cfa703-5edf-4bf6-87fb-0ac0b202f508.

Tips Natuurlijk kunt u ook altijd tips kwijt via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft op telefoonnummer 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen om de informatie met het onderzoeksteam te delen.

advertentie
advertentie