Informatie voor ondernemers over de Kleine OndernemersRegeling.
Informatie voor ondernemers over de Kleine OndernemersRegeling. Ramona Lauw

Informatieve fiscale bijeenkomst

25 oktober 2019 om 14:00 Overig

Op 1 november organiseert Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden een ondernemersontbijt bij de Voedselbank Dordrecht, waar CJBD-partner BDO de ondernemers gaat vertellen over de fiscale gevolgen van de nieuwe Kleine OndernemersRegeling (KOR) voor 2020.

,,De laatste jaren is het een vast gegeven dat wij samen met onze partner BDO bij de Voedselbank in Dordrecht een ontbijtbijeenkomst houden", zegt CJBD-voorzitter Harry Eskes. ,,Dan vertelt BDO over de laatste tips om het betreffende fiscale jaar af te sluiten. Ditmaal wil BDO óók andere belangrijke informatie delen. Dat komt door de wijzigingen voor 2020 in de Kleine OndernemersRegeling (KOR). Hiervoor is op 1 november ook de specialist van BDO aanwezig om daar uitleg over te geven. Volgens ons is dat heel nuttig, want deze regeling kan veel impact hebben op (zelfstandig) ondernemers. Dankzij BDO is deze informatieve ontbijtbijeenkomst gratis toegankelijk."

Het ondernemersontbijt over de Kleine OndernemersRegeling is dus op vrijdagochtend 1 november. Ontbijt en toegang zijn gratis. De locatie is bij De Voedselbank Dordrecht, op het terrein van De Hoop, Provincialeweg 84. De inloop voor het ontbijt is om 7.00 uur, het informatieve deel start om 07.30 uur. De bijeenkomst is omstreeks 08.30 uur afgelopen.

Contact Jonge Bedrijven Dordrecht schenkt traditiegetrouw een voedselwarenpakket; gasten die iets willen meenemen, worden gevraagd droge deegwaren of wasmiddel mee te nemen.

advertentie
advertentie