Black Cat Biscuit.
Black Cat Biscuit. RP

Black Cat Biscuit en Brian Sydney bij Blues & Zo

30 oktober 2019 om 11:54 Activiteiten

SLIEDRECHT Zaterdagmiddag 2 november om 17.00 uur staat er een topper in het bluesgenre op het podium bij Blues & Zo in The Moonshine: Black Cat Biscuit. Deze winnaars van de Belgische Blues Challenge 2018 spelen een mix van swing, rauwe slide en Texas blues en met een vleugje rock 'n roll op het menu voor de geoefende luisteraars.
Door het winnen van de Blues Challenge stond deze band in 2019 op verschillende grote en kleinere Bluesfestivals, waar ze met hun energieke voorkomen en beleving het publiek volledig verbaasd achter lieten en zo met eigen geschreven nummers steeds meer fans overtuigen!
Black Cat Biscuit bestaat uit: Bart op vocals & gitaar, Patrick op de contra bas, Mark blaast de mondharmonica, Stanley speelt de lead guitar en de drums worden geraakt door Jeff.
In de tussenpauze en direct na het optreden wordt de bezoeker verwend met de akoestische one man band Brian Sydney, die vanwege het succesvolle optreden buiten op het Blues & Zo Indoor Festival afgelopen jaar, deze keer binnen voor het publiek in een intiemere setting zijn kunsten laat zien en horen!
Met de welbekende broodjes voor de bezoekers belooft het weer een spetterende editie te worden in The Moonshine aan de Stationsweg 3 in Sliedrecht. Toegang gratis, deuren open om 16.00 uur, aanvang optredens 17.00 uur.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie