Afbeelding
Rui M Leal (Portugal)

Finnegan's Hell uit Zweden in The Moonshine

15 november 2019 om 08:31 Activiteiten

SLIEDRECHT Finnegan's Hell uit Zweden maakt Keltische punk in de sfeer van The Pogues, The Dubliners en Dropkick Murphy's. De band staat zaterdag 16 november om 21.00 uur in The Moonshine en de entree aan de Stationsweg 3 is gratis.

The Irish Times omschreef de band eens als een mix van Metallica en de Kilfenora Céilí Band. Met hun banjo, accordeon en fluit zette Finnegan's Hell zichzelf in 2011 op de Keltische punkkaart met de EP The Molly Maguires. De band – opgericht in 2010 – was toen al een tijdje aan het toeren door Europa.

In 2013 wist Pabs Finnegan, Mick Finnegan, San Finnegan, Ace Finnegan and Old Roxy opnieuw de aandacht op zich te vestigen met 'Drunken Christmas'. Het nummer ging gepaard met een opmerkelijke kerstvideo met veel blikken Guinness en bierworstjes. "One drink for Santa Claus. One drink for me. One drink to get us through this white misery."

















Met vriendelijke groet,
Gabrielle


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Afbeelding

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie