Sliedrecht-EBOH
Sliedrecht-EBOH Richard van Hoek Fotografie

Vier treffers voor Bartens bij bekerwinst VV Sliedrecht

16 november 2019 om 18:15 Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft de laatste 64 in de beker bereikt. Het werd zaterdag 16 november maar liefst 6-0 voor de baggerdorpers tegen EBOH uit Dordrecht. Een hoofdrol was weggelegd voor Quincy Bartens, die maar liefst 4 keer raak wist te prikken voor de thuisploeg.

Al vanaf het begin van de wedstrijd was Sliedrecht de dominante ploeg en in de 29ste minuut opende Bartens terecht de score voor de thuisploeg. Nog geen twee minuten later verdubbelde Dennis Verhoef deze voorspong. Toen Bartens in de 36ste minuut ook de 3-0 op het scorebord zette, leek de buit al zo goed als binnen en kort daarop nam Bartens het laatste beetje twijfel weg door ook nog de 4-0 te maken, en daarmee dus zijn hattrick te completeren.

In de tweede helft bleef de thuisploeg de overhand houden maar het tempo lag wel wat lager dan in de eerste helft. In de 76ste minuut maakte Bartens zijn vierde (5-0) en zo werd de vernedering wel erg groot voor EBOH. Het slotakkoord was voor Luciano van Harlingen die de 6-0 nog maakte.

Volgende week speelt Sliedrecht uit tegen Oranje Wit in de reguliere competitie.