Sliedrecht-Montfoort
Sliedrecht-Montfoort Richard van Hoek Fotografie

Sliedrecht en Montfoort delen de punten na boeiende wedstrijd

30 november 2019 om 18:39 Voetbal

SLIEDRECHT VV Sliedrecht heeft zaterdag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Montfoort SV'19. Pas in de laatste minuut van de wedstrijd wisten de baggerdorpers langszij te komen.

De thuisploeg begon de wedstrijd sterker dan de bezoekers uit Montfoort en er waren enkele goede kansen om op voorsprong te komen. Dit lukte uiteindelijk in de 26ste minuut door een treffer van Quincy Bartens. Hierna kwamen de bezoekers wat meer in de wedstrijd en in de 33ste minuut stond het alweer gelijk. Het werd vervolgens nog een stap erger voor Sliedrecht want op slag van rust maakte Montfoort ook nog de 1-2, nu moest de thuisploeg dus gaan komen in de tweede helft.

En dat deed Sliedrecht ook want aan het begin van de tweede helft was het de betere ploeg. Na ongeveer 63 minuten gespeeld te hebben was het wederom Bartens die wist te scoren voor de thuisploeg waardoor de stand weer gelijk was. Het bleef echter niet heel lang gelijk want in de 70ste minuut was het opnieuw Montfoort dat de leiding nam. Hierna ging Sliedrecht op jacht naar de gelijkmaker. Deze viel maar niet en het leek een overwinning te worden voor Montfoort totdat Dennis Verhoef in de 90ste minuut alsnog de 3-3 maakte.

Volgende week speelt Sliedrecht uit tegen WNC.