Afbeelding
Home-Start

Wie wordt dé vrijwilliger van 2020?

11 juni 2019 om 08:15 Maatschappelijk

SLIEDRECHT Op 23 januari zetten de gemeente Sliedrecht en het Vrijwilligerspunt alle vrijwilligers uit Sliedrecht in het zonnetje. Dit doen ze met een netwerkborrel. Tijdens deze bijeenkomst worden ook de vrijwilligers van het jaar bekend gemaakt.

,,Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving", zegt wethouder Hanny Visser. ,,Met de jaarlijkse netwerkborrel tonen we onze waardering voor hun inzet. Daarnaast zetten we enkele vrijwilligers nog eens extra in de schijnwerpers met de verkiezing van 'De vrijwilliger van het jaar'.

,,Voor de verkiezing zijn we op zoek naar mensen of organisaties die de titel vrijwilliger van het jaar écht verdienen. Een vrijwilliger zonder wie een club of vereniging bijvoorbeeld eigenlijk niet kan bestaan. Of een vrijwilligersorganisatie die iets heel bijzonders doet. We onderscheiden 3 categorieën: Vrijwilliger van het jaar, Jonge vrijwilliger van het jaar (tot 27 jaar) en Vrijwilligersorganisatie van het jaar."

Iedereen kan kandidaten nomineren. Een formulier is te vinden op www.sliedrecht.nl/vrijwilligers. Je mag in elke categorie iemand nomineren. Gebruik per kandidaat één formulier. Aanmelden kan tot en met 5 januari 2020.

De netwerkborrel op donderdag 23 januari vindt plaats in Zalencentrum De Lockhorst van 19.00 tot 21.30 uur. Iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Sliedrecht is welkom. Aanmelden kan tot en met vrijdag 3 januari via samenleving@sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie