Groot sneldamtoernooi.

15 december 2019 om 19:46 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 28 december 2019 organiseert damvereniging ­Denk en Zet te Hardinxveld-Giessendam voor de 30e keer een sneldamtoernooi. Het toernooi geldt tevens als open sneldamkampioenschap van Zuid Holland Zuid (ZHZ) waarmee voor leden uit ZHZ plaatsingsrechten voor het kampioenschap van Nederland zijn te verdienen.

Dit topevenement wordt mede mogelijk gemaakt door Stuwkr8, een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor inwoners, verenigingen, gemeenschappen, vrijwilligersorganisaties en professionele organisaties in de locale gemeenschap. Daarnaast levert Dambond Zuid Holland Zuid een belangrijke bijdrage.

In de volgende klassen kan worden deelgenomen: Welpen, Pupillen, Aspiranten, 1e klasse, 2e klasse en Hoofdklasse senioren. Ook oud-leden en huisdammers worden hierbij van harte uitgenodigd. De deelname voor jeugd en huisdammers is gratis. Er zijn veel geldprijzen en bekers te winnen.   

Locatie: “De Parel”, 3371 VG, Talmastraat 9 te Hardinxveld-Giessendam.

De aanvang van het toernooi is om 10.00 uur, iedereen wordt verzocht om uiter­lijk 9.45 uur aanwezig te zijn.

Belangstellenden kunnen zich tot en met 21 december aanmelden bij: Per email: wimkalis@solcon.nl. Per telefoon: (06) 38 90 02 35.

We hopen veel deelnemers tijdens dit fantastische evenement te kunnen verwelkomen.

 

advertentie
advertentie