Voor elk wat wils tijdens de beurs voor senioren Thuis in Sliedrecht bij Hof van Sliedrecht met 27 verschillende deelnemende organisaties
Voor elk wat wils tijdens de beurs voor senioren Thuis in Sliedrecht bij Hof van Sliedrecht met 27 verschillende deelnemende organisaties Hof van Sliedrecht

Beurs 'Thuis in Sliedrecht' voor senioren: al 27 deelnemende organisaties

9 januari 2020 om 10:19 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op woensdagmiddag 22 januari, van 13.00 - 17.30 uur, wordt in Hof van Sliedrecht de eerste, gratis toegankelijke, beurs voor senioren gehouden. Belangstellenden kunnen zich hier op ongedwongen en gezellige wijze laten informeren over tal van relevantie en interessante onderwerpen. Denk aan wonen, lifestyle, gezondheid, zorg, verzekeringen en geldzaken, mode, enzovoort. 

Er is voor 'elk wat wils'. Bezoekers kunnen lekker rondstruinen en zich door de deelnemende organisaties laten informeren. Inmiddels zijn dit al 27 organisaties, waaronder kleding-, schoenen- en lingeriezaken, zorginstellingen, ondernemingen voor woon- en slaapcomfort, financiele en notariele dienstverleners, een uitvaartondernemer... Kortom: een gemeleerd gezelschap, waar altijd wel iets tussen zit dat voor u interessant is!

Hof van Sliedrecht ontvangt u graag gastvrij! De beurs vindt plaats in de grote recreatiezaal met aangrenzende vide. Natuurlijk kunt u tijdens uw bezoek ook genieten van een hapje en een drankje en van gezellige muziek.

Aanmelden is niet nodig: u kunt gewoon binnen lopen. De locatie is rolstoeltoegankelijk.  

U bent van harte welkom bij Hof van Sliedrecht, Lijsterweg 31.

 

advertentie
advertentie