Afbeelding
Martin Dekker

Meedenken over groenbeleid in Sliedrecht

23 januari 2020 om 11:02 Natuur en milieu

SLIEDRECHT Meedenken over het groenbeleid in de gemeente Sliedrecht? Kom dan donderdagavond 30 januari vanaf 19.00 uur naar Natuur- en Milieu Educatiecentrum De Hooizolder in het Burgemeester Feitsmapark.

Na een korte uitleg gaan bezoekers tijdens een workshop zelf aan de slag met diverse groenvraagstukken. In Sliedrecht moet samen worden genoten van groen en bomen. Op basis van ervaring uit een aantal jaren heeft de gemeente zicht gekregen op vragen die bij inwoners leven als het gaat om groen. Door het houden van een workshop wil de gemeente met de inwoners erachter komen of ze alle vragen goed in kaart heeft.

De input van de workshop gebruikt de gemeente bij het opstellen van het groenbeleidsplan. Op extra vragen die deze avond naar voren komen, zoekt de gemeente de antwoorden. Deze verwerkt zij in het groenbeleidsplan. Via onder andere de gemeentepagina en de website laat de gemeente de hoofdlijnen weten van wat er uit de workshop naar voren kwam. Eind februari bespreekt het college het voorstel voor het groenbeleidsplan. Daarna legt het college het plan eind maart voor aan de gemeenteraad. Als de raad akkoord gaat, is het groenbeleidsplan in mei dit jaar van kracht.

Marjanne Dijkstra

advertentie
advertentie