Afbeelding
VV Sliedrecht

v.v. Sliedrecht troeft hoofdklasser af in bekerwedstrijd

29 januari 2020 om 09:01 Voetbal

SLIEDRECHT In het KNVB districtsbeker toernooi heeft Sliedrecht dinsdagavond 28 januari met ruime cijfers van Halsteren gewonnen. Op sportpark De Lockhorst werd overtuigend met 4-1 afgerekend met deze sterke zondag hoofdklasser.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat Sliedrecht zich beter thuis voelde op het kunstgras dan afgelopen zaterdag op natuurgras in Zeeuws Vlaanderen. Al na 5 minuten zorgde Marciano Simonis met een onverwacht schot voor 1-0. Sliedrecht bleef de controle houden en halverwege de eerste helft zorgde Danny van Laarhoven na een goedlopende combinatie voor 2-0. Op slag van rust was aanvoerder Coen v.d. Waal vanaf 25 meter scherprechter en bepaalde de ruststand op 3-0.

Ook de tweede helft begon weer met een beter spelend Sliedrecht dat na 5 minuten via Dennis Verhoef zelfs uitliep naar een ongekende voorsprong (4-0). Het hoge baltempo van de eerste helft eiste uiteindelijk wel zijn tol, want het laatste half uur kon Sliedrecht niet meer zo gevaarlijk worden en trachtten de gasten de score nog een beter aanzien te geven. Uiteindelijk lukte dat 10 minuten voor tijd nog toen Nishant Jagernath met een afstandsschot de einduitslag op 4-1 bracht.

Met deze overwinning heeft Sliedrecht de laatste 16 teams bereikt in dit KNVB toernooi en ligt dus op schema om eventueel het huzarenstukje van vorig seizoen te evenaren, toen de districtsbeker van de KNVB Zuid I werd gewonnen.