verkeersregelaar Sliedrecht
verkeersregelaar Sliedrecht Netty Kros

Vrijwilligers gezocht voor Avondvierdaagse Sliedrecht

13 maart 2020 om 10:16 Maatschappelijk Deel je nieuws

SLIEDRECHT – De organisatie van de Avondvierdaagse Sliedrecht is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen het verkeer in goede banen te leiden tijdens de Avondvierdaagse Sliedrecht. Dit sportieve en feestelijke wandelevenement vindt ook dit jaar weer plaats van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juni in Sliedrecht.

Veiligheid is een groot aandachtspunt tijdens het wandelfestijn. De avondvierdaagse is een groot evenement en de bestaande groep met enthousiaste verkeersregelaars heeft dan ook altijd extra mensen nodig.

‘Iedereen kan verkeersregelaar worden. Thuis op de computer moet men een kleine toets invullen. Indien deze behaald wordt, en dit kan iedereen, dan ben je voor een jaar verkeersregelaar. Zonder verkeersregelaars kan de avondvierdaagse niet plaatsvinden. Verschillende organisaties  hebben om deze reden vorig jaar de avondvierdaagse al afgelast’, aldus Dik Schreuder, voorzitter van de organisatie.

Iedere avond wandelen de deelnemers door een ander gedeelte van Sliedrecht. De deelnemers kunnen kiezen uit  3, 5 en 10 kilometer en er zijn speciale routes voor de bewoners van de Merwebolder, Waerthove en Overslydrecht.

Aanmelden als verkeersregelaar kan voor alle vier de avonden maar ook voor bijvoorbeeld één of twee avonden. Meer weten of aanmelden als verkeersregelaar? Mail dan naar info@avondvierdaagse-sliedrecht.nl

advertentie
advertentie