Afbeelding
Zilvervisje

Hulp bij zilvervisjes verwijderen

9 april 2020 om 17:08 Partnercontent

Het maakt niet uit of u een moderne of oudere woning hebt, ongedierte komt vrijwel in ieder huis voor. Gelukkig zijn er vaak simpele dingen die u kunt doen om deze indringers buiten de deur te houden. Voorkomen is vaker beter dan genezen, want zodra ze uw woning binnendringen is de kans groot dat ze zich uitbreiden. Om ongedierte zelf te bestrijden kunt u bijvoorbeeld een lokdoos, klem of spray gebruiken. De kans bestaat echter dat het ongedierte gedeeltelijk verwijdert en dat ze weer opnieuw verschijnen. In dit blog leest u hoe u ongedierte bestrijden het beste kunt aanpakken, deze keer is het onderwerp zilvervisjes.
 

Dit kunt u doen tegen zilvervisjes
Zilvervisjes is een van de meest voorkomende ongedierte. Het zijn ongevleugelde insecten en behoren tot de groep franjestaarten. Deze kleine insecten zijn te herkennen aan hun lange, platte lijf met twee opvallende antennen. De naam komt voort uit de zilverkleurige schubben. Inclusief staart en antenne zijn ze ongeveer een centimeter lang. Om deze beestjes buiten de deur te houden is het belangrijk om de luchtvochtigheid en temperatuur in huis te verlagen. Een goede doorstroming van frisse lucht en dagelijks ventileren kunnen zilvervisjes voorkomen. Iets waar u misschien niet aan gedacht had: uw post goed uitschudden voordat u het naar binnen brengt. Zilvervisjes zijn namelijk gek op verse post!
 

Veel voorkomende soorten ongedierte
Heeft u van alles geprobeerd, maar lukt zilvervisjes verwijderen u niet zelf? Tijd voor actie! Schakel een professionele bestrijder in om zilvervisjes te verwijderen. Als klemmen, lokdozen en sprays niet werken is het raadzaam een expert in te schakelen. Zij beschikken over de middelen die nodig zijn
om de zilvervisjes in één keer te verwijderen. Daarnaast kunnen ze u ook voorzien van advies, zodat u er niet nogmaals last van heeft. Een afspraak is binnen 24 uur gemaakt en u betaalt geen voorrijkosten. Ook andere soorten veel voorkomende ongedierte dienen zo snel mogelijk te worden bestreden. Denk aan muizen, bedwantsen en houtwormen. Stuk voor stuk zijn het indringers die zich snel verspreiden. Wees dit voor en regel op tijd een afspraak om het ongedierte te bestrijden.

Anne van den Houten

advertentie
advertentie