Afbeelding
New York Pizza

New York Pizza Sliedrecht 2 jaar open en trakteert op gratis pizza

13 mei 2020 om 13:26 Zakelijk

SLIEDRECHT De tijd vliegt voor Mustafa Mozafari, eigenaar van New York Pizza Sliedrecht, nu zijn pizzeria alweer ruim 2 jaar bestaat. Om het tweejarige bestaan van de vestiging te vieren kunnen klanten nu profiteren van twee keer zoveel pizza voor hun geld.

Sinds de eerste New York Pizza in 1993 opende aan het Spui in Amsterdam, schoten de nieuwe vestigingen als paddenstoelen uit de grond. Mustafa toont zich een (maatschappelijk) betrokken ondernemer en is als geen ander in staat om een team medewerkers te stimuleren en motiveren om te komen tot de hoogste kwaliteit voor de klant. Een echte local hero dus.

Om het 2-jarig jubileum te vieren komt New York Pizza Sliedrecht dan ook met een mega deal. Tot en met 31 mei krijgen de klanten namelijk de 2e 25 cm pizza helemaal gratis. Je kan er voor kiezen om deze te laten bezorgen, of in de winkel te komen afhalen. Het enige wat de klant hoeft te doen is het invullen van coupon 588.

AMBITIEUS FRANCHISEN Mozafari is ambitieus en heeft veel zin in de komende jaren. ,,Samen met mijn team werken we elke dag met veel passie en plezier om de klant de ultieme pizza-ervaring te kunnen geven. Hier haal ik enorm veel voldoening uit. Om mijn jubileum met zo’n mega actie te vieren geeft mij dan ook een gevoel van trots.”

New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. Ook in Sliedrecht. ,,Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer wings, pasta’s en desserts. En vegan pizza’s. Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen”, zegt Mozafari.

De New York Pizza-vestiging in Sliedrecht is dagelijks geopend van 16:00 tot 22:00 uur. Op vrijdag en zaterdagavond kan je zelfs tot 22:30 bestellen en op zondag is de winkel al vanaf 12:00 geopend. De actie - tweede pizza gratis bij afhalen en bezorgen - loopt t/m 31 mei 2020.

Esther Coumans

advertentie
advertentie