Jan Willem Kraaijeveld is 64 jaar lid geweest
Jan Willem Kraaijeveld is 64 jaar lid geweest Jerry van Rekom

De trouwste leden van Schaakvereniging Sliedrecht

12 september 2020 om 17:58 Sport Deel je nieuws

SLIEDRECHT – Dat Schaakvereniging Sliedrecht over heel trouwe leden beschikt is niet alleen van deze tijd, maar dat is altijd al zo geweest. In de door secretaris Robert van Rekom geactualiseerde tabel wordt dat ook bevestigd. Aan de top van die tabel staan P.C. Parel en Jan Willem Kraaijeveld, die beiden maar liefst 64 jaar lid zijn geweest van de bijna 85-jarige schaakvereniging.

Nummer 3 is Adriaan T. Visser die het zelfs heeft gepresteerd om vanaf de oprichting in 1935 tot aan zijn overlijden in 1998 lid te blijven van zijn geliefde vereniging.

In de top 10 staan ook nog 3 leden die nu nog steeds lid zijn. Oud-voorzitter Bernard van Houwelingen nadert de 60 “dienstjaren”, terwijl de “jonkies” Wim Hokken en Wout Boer al respectievelijk 52 en 49 jaar lid zijn. Beiden kunnen nog flink gaan stijgen in de top 10.

Verder opvallend in de tabel is dat de enkele jaren geleden nog te boek staande jeugdspelers zoals Pieter Blokland, Joost Stoker, Robert van Rekom ook al meer dan 20 jaar lid zijn.

Al met al bewijst de tabel dat de vele trouwe leden van Schaakvereniging Sliedrecht er voor hebben gezorgd dat de vereniging een goede toekomst tegemoet gaat. Met bijna 100 leden bewijst de bijna 85-jarige vereniging dat ook.

De gehele tabel van trouwste leden staat op www.schakendsliedrecht.nl

Jonkie Wout Boer is al 49 jaar lid
advertentie
advertentie